četvrtak, 3. travnja 2014.

Garnier micelarna otopina / recenzija

Hi svima!

Evo recenzije nedavno isprobane Garnier micelarne otopine/vode za skidanje šminke. Ova micelarna dolazi u plastičnom pakiranju od 400 ml, po cijeni od 39kn.

Što Garnier kaže o ovom proizvodu:
Garnier po prvi puta predstavlja micelarnu tehnologiju u proizvodima za čišćenje: više nije potrebno utrljavati proizvod kako biste se oslobodili nečistoća i šminke jer micelarna otopina na njih djeluje kao magnet, ostavljajući kožu savršeno čistom. Umirujuća formula koja odgovara svim tipovima kože, čak i osjetljivoj. Bez parfema.


Znači svrha ovog proizvoda je skidnje šminke i čišćenje kože u jednom potezu, bez utrljavanja. Nakon što se nanese manja količinu otopine na blazinicu i prisloni na oči ona zbilja "otapa" šminku. No, ipak je potrebno bar dva-tri "tapkanja" blazinicom preko očiju kako bi se ostaci šminka u potpunosti uklonila. Nema više trljanja osjetljive kože oko očiju :) 
Nakon upotrebe koža ne ostaje masna niti isušena. Oni koji kao i ja imaju ultra osjetljive oči mogu odahnuti, jer nema apsolutno nikakve reakcije prilikom korištenja, pritom mislim na pojavu peckanja i crvenila očiju. 

Prilikom kupnje micelarne, dvoumila sam se između Garniera i L'Oreala, razlika je bila u količini proizvoda. Garnier micelarna dolazi u duploj količini u usporedbi s L'Oreal micelarnom čija je cijena za 200 ml otopine 39 kn.

Usporedba sastava:
Garnier micelarna: AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.

L'Oreal micelarna: AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184 DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.

Sastav je identičan.

Zaključak:
  • šmika se vrlo lako skida/otapa
  • nije potrebno utrljavanje
  • cijena 400 ml Garnier micelarne je ista kao i L'Oreal micelarne od 200 ml, a istog su sastava
  • bez mirisa
  • ne ostavlja masne tragove
  • ne isušuje kožu
  • pogodna za osjetljivu kožu i oči

Jeste li isprobali neku od micelarnih otopina? Pišite ;)

Nema komentara:

Objavi komentar